3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


MAIL ONS DIRECT

Assortiment Borden

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Borden bedrukken? Dan bent u bij porselein bedrukken aan het juiste adres!

Laat uw medewerkers en relaties niet met een onbedrukt bord voor hun kop maar help ze herinneren aan een fijne samenwerking of leuke activiteit. Onze borden worden goed gebruikt in bedrijfskantines of in de horeca. Door de verschillende diameters zijn ze geschikt voor verschillende doeleinden als high tea’s, gebaksbordjes, ontbijt, brunch, lunch, diner etc.

Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van uw horecaservies. Door onze eigen fabriek en productie hebben we veel ervaring met het bedrukken van porselein waardoor we u van een goed en eerlijk advies kunnen voorzien.

Van een mooi bord kan je niet eten…met onze kunstborden kan dit wel! Zorg dat de borden de eyecatchers zijn van de tafel door de borden door ons te laten bedrukken met uw sprekende en mooie design. Deze mooie bedrukte borden zijn ook leuk om aan je klanten te verkopen nadat ze van deze borden te hebben gegeten zodat ze een leuke herinnering hebben aan de gelegenheid.

Borden laten bedrukken?

De borden zijn leverbaar in verschillende centimeters. Zo hebben we bedrukte soepborden van 16 cm, ontbijtborden met bedrukking van 17 cm, brunchborden met logo van 21cm, lunchborden met een bedrukking op de smalle rand van 23 cm, lunchborden met een brede rand van 24 cm, diner borden met spiegelbedrukking van 26, diner borden met een randbedrukking van 28 cm en onderborden met design van 31 cm.